Vizitați magazinul noastru

Puteți primi o comandă de la noi, puteți găsi multe produse cu reduceri unice și, de asemenea, dacă este necesar, puteți contacta centrul de servicii.

Magazin convenabil

Punct de livrare

Centrul de servicii

Activitate de distributie NATIONALA

Oferta companiei cuprinde aproximativ 5.000 de repere, acoperind o gama de produse foarte variata, completa, într-o continua dezvoltare, compusa din marci de renume mondial, importate/aprovizionate regulat de la parteneri stabili din România, Polonia, Franta, Italia, Spania, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Turcia, China, Taiwan.

Reteaua de clienti este formata din comercianti en gross, magazine de piese auto, service-uri auto, firme de transport si distributie, statii carburant din întreaga tara.

Volumul de piese de schimb si accesorii auto depaseste 5.000 de articole care sunt stocate în depozitele companiei a caror suprafata este de aproximativ 2.000 mp.

.

Magazin online de piese auto

In 2003 , 2004 si 2005, GIRAMEX S.R.L. a primit premiul special “Management performant” si premiul pentru “Dinamica deosebita a dezvoltarii”, acordate de Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România.